Τσίπρας: Κλείστε τ’ αυτιά στις Κασσάνδρες, είμαστε κοντά σε συμφωνία

Σφοδρή επίθεση στους “κινδυνολόγους” που μιλούν για προβλήματα με μισθούς, συντάξεις και καταθέσεις εξαπέλυσε με δήλωσή του από το υπουργείο Οικονομικών, μετά την έκτακτη συνάντηση της Ομάδας Πολιτικής Διαπραγμάτευσης, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε πως έχουμε κάνει πάρα πολλά βήματα βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για μία συμφωνία με τους εταίρους, και κάλεσε τους πολίτες να κλείσουν τα αυτιά τους στις Κασσάνδρες, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για μισθούς, συντάξεις, τράπεζες και καταθέσεις. Ανέφερε μάλιστα πως σήμερα και αύριο πληρώνονται κανονικά μισθοί και συντάξεις.

“Θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό ότι διαπραγματευόμαστε εξασφαλίζοντας συνθήκες ασφάλειας και σταθερότητας για την ελληνική οικονομία”, διεμήνυσε ο πρωθυπουργός, που επεσήμανε πως οι δανειστές συχνά έχουν αλληλοαντικρουόμενες απόψεις μεταξύ τους, προσθέτοντας πως υπάρχουν και διαφορετικές πολιτικές σκοπιμότητες, ακόμα και μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών.

“Χρειάζεται ψυχραιμία και αποφασιστικότητα στην τελική ευθεία”, ανέφερε καταλήγοντας ο κ. Τσίπρας, που χαιρέτισε τους δημοσιογράφους με τη φράση “καλή δύναμη, παιδιά”.