Κυβέρνηση: Χυδαία συκοφαντία και προβοκάτσια σε βάρος του Μάρδα

Στήριξη προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα προσφέρει η κυβέρνηση αναφορικά με τα δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν να έχει μεταφέρει στο εξωτερικό 80.000 ευρώ το Μάρτιο.

Κυβερνητικές πηγές κάνουν λόγο για "χυδαία συκοφαντία" στο πρόσωπό του και "προβοκάτσια" εναντίον της κυβέρνησης, που αποδεικνύονται από το "πόθεν έσχες" που έχει καταθέσει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, αλλά και από φωτοαντίγραφα όλων των λογαριασμών του και τις κινήσεις τους.

"Από το "Πόθεν Έσχες" που κατέθεσε στη Βουλή [27.04.2015] ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Δ. Μάρδας, καθώς και από φωτοαντίγραφα όλων των λογαριασμών του και τις κινήσεις τους, αποδεικνύεται αυτό που ισχυριζόμαστε από την πρώτη στιγμή. Ότι πρόκειται για χυδαία συκοφαντία στο πρόσωπο του Αναπληρωτή Υπουργού και προβοκάτσια στρεφόμενη εναντίον της κυβέρνησης".

Αυτό σημειώνουν οι κυβερνητικές πηγές της κυβέρνησης και τονίζουν ότι "το ψέμα έχει κοντά ποδάρια" και πως αυτό πρέπει να το αντιληφθούν "όσοι κάνουν τέτοια "δημοσιογραφική" έρευνα, αλλά και όσοι σπεύδουν να την υιοθετήσουν για μικροκομματικούς λόγους". Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι "προφανώς ο κ. Μάρδας θα κινηθεί νομικά για να υπερασπιστεί τα αυτονόητα".