Κυβερνητικές πηγές: Ο Σαμαράς ζει στη χώρα του Ποτέ – Ποτέ!

Με ένα αιχμηρό σχόλιο απάντησαν οι κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου στις σημερινές δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον ότι "αντιλαμβάνεται ως πραγματικότητα τις φαντασιώσεις του".

"Ο κ. Σαμαράς συνεχίζει να ζει στη χώρα του 'Ποτέ - Ποτέ'. Κανένα Πανεπιστήμιο δεν κάηκε. Μάλλον ο κ. Σαμαράς πάλι έβλεπε πλάνα-κονσέρβα από τις μέρες της κυβέρνησής του. Όσο για τα προσφυγικά ρεύματα, δεν αξίζει να εξηγήσει κανείς στον κ. Σαμαρά τίποτα. Είναι επιεικώς ανεπίδεκτος", αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι.

Επισημαίνουν ταυτόχρονα ότι αυτό που δεν θυμάται ο κ. Σαμαράς, σε αντίθεση με τους πολίτες. είναι ότι η χώρα επί των ημερών του γέμισε ανέργους, λουκέτα, χρέη, φτώχεια και δυστυχία.

Καταλήγοντας, οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι "η κριτική του, μάλιστα, ότι η σημερινή κυβέρνηση θα επιστρέψει τη χώρα 'στο βάλτο, όπου βρισκόταν επί δεκαετίες', μάλλον απευθύνεται στους Βενιζέλους, Μητσοτάκηδες, Παπανδρέου και τον εαυτό του, που κυβερνούσαν επί χρόνια αυτή τη χώρα. Ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να γνωρίζει καλά τα 'μυστικά του βάλτου'”.