Αιχμές Μπακογιάννη: Αν συνεχίσουμε όπως και πριν θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ

Συνέχεια στην κριτική που άσκησε χθες κατά της ηγεσίας της ΝΔ, έδωσε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η πρώην υπουργός άφησε σαφείς αιχμές κατά της ηγεσίας της ΝΔ για την τακτική που έχει ακολουθήσει και οδήγησε στην ήττα της 25ης Ιανουαρίου, ενώ έθεσε και πάλι έμμεσα θέμα ηγεσίας.

"Δε μπορούμε να έχουμε λάθη και αδυναμίες και εμείς να κάνουμε τα στραβά μάτια. Πώς θα εμφανιστούμε στο λαό χωρίς να έχουμε κάνει αυτοκριτική; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά", τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη λίγες ώρες μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος.

"Οι αρχηγοί παραιτούνταν γιατί στην προσπάθεια δικαίωσης του δικού τους έργου υπονόμευαν την επόμενη μέρα. Αυτό είναι η πραγματικότητα. Εγώ δεν έχω κανένα προσωπικό πάθος. Αυτό είναι θέμα του κ. Σαμαρά" ανέφερε. Μάλιστα τόνισε ότι "αν συνεχίσουμε να πορευόμαστε όπως και πριν θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ".

Η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στον ΑΝΤ1 επεσήμανε ότι ήταν εξαιρετικά λίγες οι φωνές των βουλευτών της ΝΔ που εκτίμησαν ότι η κυβέρνηση θα πέσει μέχρι το Πάσχα ενώ υπογράμμισε: "Έχουν τους ίδιους προβληματισμούς. Δεν ήθελαν να στεναχωρέσουν το Σαμαρά για αυτό δεν είπαν ανοιχτά για έκτακτο συνέδριο".

Είπε ότι η ΝΔ έχει κάνει λάθη, "αλλιώς δεν θα βρισκόμασταν σε αυτή τη θέση" και πρόσθεσε: "Οι βουλευτές είχαν να μιλήσουν τρία χρόνια. Τρία δύσκολα χρόνια".