Ντόρα Μπακογιάννη σε Σαμαρά: Οι αρχηγοί της Ν.Δ. όταν χάνουν παραιτούνται

Ιδιαίτερα επικριτική εμφανίστηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη διάρκεια της ομιλίας της στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. 

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτησή της, ζητώντας ουσιαστικά από τον Αντώνη Σαμαρά να παραιτηθεί και σημειώνοντας ότι "όλοι οι αρχηγοί της Νέας Δημοκρατίας παραιτούνταν όταν έχαναν. Ζητώ έκτακτο συνέδριο επανεκκίνησης". 

Σαμαράς: Όποιος θέλει να με αμφισβητήσει, να το κάνει εδώ τώρα

Νωρίτερα ο κύριος Σαμαράς, τόνισε πως όποιος επιθυμεί να τον αμφισβητήσει μπορεί να το κάνει βάσει καταστατικού, μία αμφισβήτηση, η οποία δεν άργησε πολύ ώρα να έρθει μέσα από το πρόσωπο της κυρίας Μπακογιάννη.

Κυριάκος: Να πάμε σε έκτακτο συνέδριο

Πριν από λίγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε να πάει το κόμμα σε έκτακτο συνέδριο. Την πληροφορία μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Real Fm 97.8.

Ποιοι είναι υπέρ και ποιοι κατά του συνεδρίου 

Έκτακτο συνέδριο επανεκκίνησης τώρα ζήτησε πριν από λίγο ο βουλευτής Α’ Αθηνών κ. Νικήτας Κακλαμάνης, καλώντας ταυτόχρονα όποιον ενδιαφέρεται για την ηγεσία να το πει τώρα. Αντιθέτως, κατά του συνεδρίου τάχθηκε ο πρώην υπουργός Μακ. Βορίδης αντιπροτείνοντας να συνομιλήσει η Νέα Δημοκρατία με την οργανωμένη βάση της.

Άδωνις: Ήταν πολύ καλό το εκλογικό αποτέλεσμα του Ιανουαρίου!