Ο χρησμός Μπακογιάννη για την ηγεσία της ΝΔ

Σε μια δήλωση γρίφο η οποία έχει να κάνει με τα όσα συμβαίνουν στη ΝΔ προχώρησε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη η οποία και φαινέται να έχει ως αποδέκτη την ηγεσία του κόμματος.

Η Ελλάδα χρειάζεται μια "υγιή και ισχυρή" κεντροδεξιά, θέση που δεν έχει αυτή τη στιγμή η ΝΔ, υποστήριξε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ , χωρίς να αποσαφηνίσει αν θα θέσει θέμα ηγεσίας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

"Ό,τι έχω να πω, θα το πω στην ΚΟ" σημείωσε η κ. Μπακογιάννη. Τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν έχει "κανέναν προσωπικό στόχο", επιδιώκοντας μονάχα να "ξανασυνέλθει η παράταξη" και να βρει τον σωστό πολιτικό προσανατολισμό. Υπογράμμισε, ωστόσο, πως η παράταξη έχει πρόβλημα ιδεολογίας, στρατηγικής, πολιτικής και λειτουργίας, που θα πρέπει να λυθεί με "καθαρή εσωκομματική κουβέντα" και χωρίς να υπάρχουν "προσωπικές στρατηγικές".

Η κ. Μπακογιάννη υπογράμμισε πως δεν είναι δυνατόν να μην κατατεθεί η συμφωνία του Eurogroup για κύρωση στη Βουλή, προσθέτοντας πως έχει πλέον έρθει η "ώρα της πραγματικότητας" για την κυβέρνηση.