Πρωθυπουργός της Ελλάδας παραμένει ο Σαμαράς για… το Twitter

Ο Αντώνης Σαμαράς παραμένει πρωθυπουργός της Ελλάδας, σύμφωνα με τους λογαριασμούς του Twitter αν και ο Αλέξης Τσίπρας έχει ορκιστεί πρωθυπουργός εδώ και (περίπου) 24 ώρες.

Οι επίσημοι λογαριασμοί του πρωθυπουργού της Ελλάδας στο Twitter δεν έχουν αλλάξει, μέχρι αυτή την ώρα (11.30 π.μ.) που γράφονται αυτές οι γραμμές, με αποτέλεσμα οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να βλέπουν τη φωτογραφία και το όνομα του απελθέντος πρωθυπουργού, κ. Σαμαρά.

Πληροφορίες από το πολιτικό ρεπορτάζ, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα (και ίσως δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθούν αφού δεν θα είναι εύκολο κάποια "επίσημα χείλη" να ανακοινώσουν δημόσια κάτι επί του θέματος) αναφέρουν ότι οι κωδικοί για τους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν έχουν παραδοθεί ακόμη στη νέα πολιτική ηγεσία της χώρας.

Για να είμαστε πάντως αντικειμενικοί, υπάρχουν πάρα πολλές διαδικασίες που πρέπει να γίνουν αυτά τα 24ωρα που ακολουθούν τις εκλογές και την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης και μπορεί να μην υπήρξε ο απαραίτητος χρόνος να ασχοληθεί κάποιος με τους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.