Σαμαράς: Τόλμησαν να μου πουν να κατεβάσουμε τις άγιες εικόνες

"Αυτές οι εικόνες δεν θα κατέβουν ποτέ", ξεκαθαρίζει ο πρωθυπουργός

Τελευταία Ανανέωση: 00:00 | ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τελευταία Ανανέωση: 00:00 | ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκτύπωση
Σαμαράς: Τόλμησαν να μου πουν να κατεβάσουμε τις άγιες εικόνες
Την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να απομακρυνθούν οι θρησκευτικές εικόνες από δημόσια κτίρια και χώρους εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, από το Δημαρχείο των Φιλιατών, με αφορμή μία εικόνα της Παναγίας που είδε στη βιβλιοθήκη του δημάρχου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε: “Υπάρχουν ορισμένοι και επειδή το βάλανε τώρα αυτό το θέμα, ότι θα πρέπει, ίσως, να κατεβάσουμε τις εικόνες στους δημόσιους χώρους. Από τη Βουλή και τα δημαρχεία μέχρι τα δημόσια καταστήματα και τα υπουργεία. Και, βεβαίως, και στα σχολεία μας. Αυτές οι εικόνες δεν θα κατέβουν ποτέ. Ο ελληνικός λαός πιστεύει. Και αυτή είναι η πιο ξεκάθαρη απάντηση σε εκείνον που τόλμησε να μου πει ότι θα πρέπει να κατεβάσουμε τις εικόνες. Ξέρω πού ανήκει, ξέρω ποιο πρόγραμμα λέει κάτι τέτοιο. Αυτές οι εικόνες δεν θα κατεβούν ποτέ”.

Πάντως, οι δήμαρχοι Φιλιατών, Σπύρος Παππάς, και Ηγουμενίτσας, Γιάννης Λώλος, προσέφεραν εικόνες της Παναγίας, ως δώρο στον πρωθυπουργό, με την ευχή “να του χαρίζουν δύναμη και υγεία”.

Copyright © 2012 - 2017 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

 
comments powered by Disqus Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας εδώ

ΛΑΒΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΡΟΣ

...στην καθημερινή ενημέρωση του news.gr στέλνοντας φωτογραφίες, video, στιγμιότυπα ή ένα μήνυμα.