Ανεξ. Έλληνες: Αμοντάριστο το υλικό που παρέλαβε η εισαγγελία

Απάντηση σε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία το οπτικό και ηχητικό υλικό που καταγράφηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και στάλθηκε στην Αστυνομία και τις δικαστικές αρχές για την υπόθεση απόπειρας χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη έχει μονταριστεί δίνουν με ανακοίνωσή του το κόμμα του Πάνου Καμμένου, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα αυτά.

“Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος επικοινώνησε πριν από λίγο με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει ανακοίνωση ή διαρροή από την ΕΛ.ΑΣ. για μονταρισμένο υλικό και χαρακτήρισε ψευδή όσα σχετικά βλέπουν το φως της δημοσιότητας”, αναφέρεται στην ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Κατόπιν, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διευκρινίζουν πως στην εισαγγελία παραδόθηκαν οι πρωτογενείς πηγές με αποθηκευμένα στην ενσωματωμένη μνήμη τους το οπτικό και ηχητικό υλικό από τις συναντήσεις του Παύλο Χαϊκάλη με το πρόσωπο που φέρεται να αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει.

“Πρόκειται για ένα ρολόι - κάμερα και ένα ηλεκτρονικό μαγνητόφωνο μέσα στα οποία υπάρχει το υλικό - ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ - από την πρωτογενή του αποθήκευση. Άρα είναι αμοντάριστα όλα όσα ελέχθησαν και καταγράφηκαν”, ξεκαθαρίζουν.