Χαϊκάλης: Ο συνομιλητής μου ενέπλεξε τον πρωθυπουργό, όχι εγώ

Νέα χαρακτηριστικά στην υπόθεση των καταγγελιών προσέδωσαν οι χθεσινοβραδινές αποκαλύψεις του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη.

Ο κύριος Χαϊκάλης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ενέπλεξε και το όνομα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας επίσης για έναν τραπεζίτη, ο οποίος αναφέρεται από τον καταγγελόμενο, Γ. Αποστολόπουλο, στη διάρκεια των 'διαπραγματεύσεων'.

Όπως σημείωσε, στο οπτικοακουστικό υλικό που υπάρχει από την καταγραφή συνομιλίας του με τον Αποστολόπουλο αναφέρεται το όνομα του πρωθυπουργού.

Σε ερώτημα των δημοσιογράφων εάν ο Αποστολόπουλος ανέφερε στον κύριο Χαϊκάλη, ότι λειτουργεί εκ μέρους του πρωθυπουργού, ο βουλευτής απάντησε θετικά.

Ο ίδιος ο κύριος Χαϊκάλης πάντως, υποστήριξε σε νέα τηλεοπτική του εμφάνιση το πρωί του Σαββάτου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ότι δεν ενέπλεξε ποτέ ο ίδιος τον πρωθυπουργό στην υπόθεση. Αντιθέτως, όπως είπε, εκείνος που το κάνει είναι ο φερόμενος ως χρηματιστής του, Γεώργιος Αποστολόπουλος.

 

Πρόθεση Σαμαρά να καταθέσει μήνυση

Μετά τις αναφορές Χαϊκάλη, ο Αντώνης Σαμαράς, διεμήνυσε μέσω του γραφείου του ότι προτίθεται να καταθέσει μήνυση, με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: 

"Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους. Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών".