Απειλούν με μηνύσεις Βουδούρη-Παραστατίδη οι ανεξάρτητοι

"Εκτελούν συμβόλαια", υποστηρίζει ο Γρηγόρης Ψαριανός - "Άθλιους επαίτες" τους χαρακτηρίζει ο Χρήστος Αηδόνης

Σφοδρή επίθεση κατά των βουλευτών Οδυσσέα Βουδούρη και Θόδωρου Παραστατίδη εξαπέλυσε ο Γρηγόρης Ψαριανός, για την προτροπή τους προς τους ανεξάρτητους βουλευτές που ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα στην πρώτη ψηφοφορία στη Βουλή να απόσχουν από τις υπόλοιπες ψηφοφορίες, για να μην υπάρχουν “σκιές” περί χρηματισμού τους.

Διαβάστε: Βουδούρης - Παραστατίδης καλούν 4 ανεξάρτητους σε... αποχή

Ο Γρηγόρης Ψαριανός, που είναι ένας από τους ανεξάρτητους βουλευτές που ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα στη πρώτη ψηφοφορία, έκανε λόγο για “άθλια θεωρία” και για “άθλιο, ρυπαρό σίριαλ”, ενώ για τους Οδυσσέα Βουδούρη και Θόδωρο Παραστατίδη εκτίμησε πως “εκτελούν συμβόλαια” και “δίνουν εξετάσεις” εν όψει της ένταξής τους στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς αν θεωρεί πως οι δύο βουλευτές ενήργησαν με εντολές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ψαριανός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτό, ενώ πρόσθεσε πως “αν το σκέφτηκαν μόνοι τους θα πρέπει να ντρέπονται”, και σε αυτήν την περίπτωση είναι “άθλιοι και ξεφτιλισμένοι” και πρέπει “να βρουν κάπου να πάνε να κρυφτούν”.

Προειδοποίησε ακόμα πως “θα προσφύγουμε όλοι στη Δικαιοσύνη”, προαναγγέλλοντας μηνύσεις από τους θιγόμενους βουλευτές σε βάρος των Βουδούρη-Παραστατίδη.

Με μηνύσεις απειλεί και ο Χρήστος Αηδόνης, τονίζοντας πως “οι άθλιοι επαίτες, για να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψαν τον δράκο. Η Δικαιοσύνη έχει το λόγο”.

Νωρίτερα, έξαλλος με τους δύο βουλευτές εμφανίστηκε ο επίσης θιγόμενος Σπύρος Λυκούδης, που έκανε λόγο για “πολιτικά σκουλίκια” και “αθλιότητα”, ενώ κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να μην τους δεχθεί στα ψηφοδέλτιά του.