Μαξίμου: Στο περιβάλλον Καμμένου ο ύποπτος για τη δωροδοκία

Στα πρόσωπα του περιβάλλοντος Καμμένου, υποστηρίζουν κύκλοι του Μαξίμου, ότι βρίσκεται το πρόσωπο που αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τον Παύλο Χαϊκάλη.

Σημειώνουν μάλιστα ότι ήταν μαζί του αλλά και με τον ευρωβουλευτή κ. Μαριά όταν συναντήθηκαν με τον Αλέξη Τσίπρα.

Στο Μαξίμου μιλούν για "κακοπαιγμένο θέατρο" και για καλλιέργεια κλίματος προκειμένου οι βουλευτές να μην στηρίξουν την προεδρική υποψηφιότητα.

Ζητούν την άμεση κατάθεση των στοιχείων εάν αυτά υπάρχουν ή διαφορετικά την παρέμβαση της δικαιοσύνης.

Στρέφουν τα "πυρά" τους και προς τον ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι βιάστηκε να υιοθετήσει τις καταγγελίες.

Η εν λόγω αντίδραση "καθρεφτίζεται" και στην ανακοίνωση της ΝΔ δια μέσου του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του, Ανδρέα Παπαμιμίκου ο οποίος τόνισε την ανάγκη "η δικαιοσύνη είναι ανάγκη να αποφανθεί άμεσα".

"Από τη στιγμή που η έρευνά της δεν τεκμηριώνει οτιδήποτε, αποκαλύπτεται πως πρόκειται για μια στημένη προβοκάτσια. Πρέπει να δοθεί ένα τέλος, εδώ και τώρα, σ' αυτό το άθλιο παιχνίδι με τους θεσμούς και τη χώρα. Την προβοκάτσια αυτή ξεκίνησε πριν τρεις μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ και τη συνεχίζουν οι ΑΝΕΛ", αναφέρει ο κ. Παπαμιμίκος.

"ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ προσπαθούν να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν βουλευτές. Μολύνουν το πολιτικό περιβάλλον επιδιώκοντας ανώμαλες εξελίξεις. Το πρόσωπο που σύμφωνα με τις καταγγελίες καταγγέλλεται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες υπήρξε στενός συνεργάτης του Π. Καμμένου", πρόσθεσε.

Και κατέληξε: "Τον συνόδευσε στη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα στις 22.03.2013. Τον συνόδευσε στην επίσκεψή του στην Κύπρο την 01.04.2013. Και είναι βασικός μάρτυρας υπεράσπισής του στην υπόθεση των CDS. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του".