Τατσόπουλος: Θα απειλήσουν τον Δήμα και με εκτελεστικό απόσπασμα!

Αιχμηρός για τη δήλωση του Αλέξη Μητρόπουλου περί εξεταστικής επιτροπής για το Σταύρο Δήμα ήταν ο Πέτρος Τατσόπουλος

Αιχμηρός για τη δήλωση του Αλέξη Μητρόπουλου περί εξεταστικής επιτροπής για το Σταύρο Δήμα ήταν ο Πέτρος Τατσόπουλος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Δεν πήγαμε ακόμη στην πρώτη ψηφοφορία και ο Σταύρος Δήμας απειλείται ήδη με ειδικό δικαστήριο. Εικάζω ότι στην τρίτη θα έχει σιγουράκι το εκτελεστικό απόσπασμα», αναφέρει ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Μητρόπουλου, ο οποίος φέρεται να απείλησε με εξεταστική επιτροπή ή ακόμα και ειδικό δικαστήριο όσους συμμετείχαν στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, συμπεριλαμβανομένου του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας Σταύρου Δήμα.

«Επί υπουργίας του κ. Δήμα στην κυβέρνηση Παπαδήμου ψηφίστηκαν τα μνημονιακά κείμενα για παράδοση της κυριαρχίας της χώρας. Επί υπουργίας του έγινε η εμβάθυνση της εσωτερικής υποτίμησης που οδήγησε στην περικοπή των συντάξεων», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ενώ σημείωσε ότι θα πρέπει να ερευνηθεί και η απόφαση της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου για είσοδο στο πρώτο μνημόνιο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο Παπανδρέου θα λογοδοτήσει για το Καστελόριζο».