Ηχητικό με παρέμβαση Σαμαρά στη Δικαιοσύνη καταγγέλλει ο Κασιδιάρης

Παρέμβαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Δικαιοσύνη κατήγγειλε σήμερα στη Βουλή ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κοινοβούλιο προκειμένου να τοποθετηθεί επί της αιτήσεως για άρση της βουλευτικής του ασυλίας αναφορικά με την υπόθεση Μπαλτάκου.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε λόγο για "νέα στοιχεία που έρχονται στο φως και που ανατρέπουν αυτή την υπόθεση και θα στείλουν στη φυλακή τον Σαμαρά και όλους αυτούς τους σκευωρούς".

Μίλησε επίσης για ηλεκτρονικό μήνυμα που έλαβε πριν από λίγη ώρα, όπου "αναφέρονται ορισμένα πολύ κρίσιμα στοιχεία σε ό,τι αφορά την υπόθεση αυτή που βιώνει η Ελλάδα τον τελευταίο 1,5 χρόνο".

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα στοιχεία αυτά, στα οποία "περιέρχονται πολύ κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με διάλογο μεταξύ παράγοντα της Δικαιοσύνης και ανώτατου στελέχους της κυβέρνησης σε συνθηματική γλώσσα, χωρίς να γίνεται αναφορά σε ονόματα", έχουν δημοσιευτεί σε τέσσερις ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

Όπως ανέφερε, στο δεύτερο μέρος του διαλόγου περιλαμβάνεται εντολή του ανώτατου παράγοντα της κυβέρνησης προς τον παράγοντα της Δικαιοσύνης, στην οποία αναφέρεται: "πες στον ψηλό τον παναθηναϊκάκια, τους τρεις που θα πάρει να τους γαμ...ει". "Κι η φωνή αυτή ανήκει στον Σαμαρά. Μετά από αυτό πηγαίνουν για ανάκριση οι Γερμενής, Ηλιόπουλος και Μπούκουρας", σημείωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης. 

Κλείνοντας, ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής ζήτησε την παραίτηση Σαμαρά και τη σύλληψή του.