Γεωργιάδης: Σε περιπέτεια η χώρα, αν δεν επέλθει συμφωνία

Το γεγονός ότι η χώρα είχε πετύχει σημαντική πρόοδο, είναι, σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη, ο λόγος για τον οποίο υποτιμήθηκε από πολύ κόσμο, -ενδεχομένως και από κυβερνητικά στελέχη- η δυσκολία τής διαπραγμάτευσης με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό των Παραπολιτικών, ότι "η Ευρώπη δεν μπορεί να μας δώσει κάτι καλό αν προηγουμένως δεν κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες του παρελθόντος", ενώ συμπλήρωσε πως "εάν μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση προσθέσεις και την προεδρική εκλογή τότε τα πράγματα περιπλέκονται σε μεγάλο βαθμό".

Εκτίμησε παράλληλα ότι η διαπραγμάτευση τελικά θα κλείσει καθώς όπως είπε "είναι προς το συμφέρον όλων" τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει ποια πράγματα θα δεχτεί η κυβέρνηση και ποια όχι. Εάν πάντως δεν επέλθει συμφωνία, τότε, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, "η χώρα θα μπει σε μια μεγάλη περιπέτεια και οι Έλληνες θα πληρώσουν την αφροσύνη του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλέσει προβλήματα στην κρισιμότερη στιγμή".

Στην περίπτωση της μη συμφωνίας ο κ. Γεωργιάδης εκτιμά ακόμη, ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές.