Γ. Σούκουρας: “Δεν δωροδόκησα κανέναν”

Ο Γιώργος Σούκουρας, ο άνθρωπος που καταγγέλθηκε από τη βουλευτή των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου ότι επιχείρησε να τη δωροδοκήσει προσεγγίζοντάς της μέσω του facebook, αρνείται οποιαδήποτε σχέση και επιμένει ότι την είχε επισκεφθεί στο γραφείο της, όπως και άλλους βουλευτές όπως τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Νότη Μηταράκη, για να συζητήσουν το ζήτημα των συντάξεων των Βορειοηπειρωτών.

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο Mega, o Γιώργος Σούκουρας ανέφερε πως δεν δωροδόκησε κανέναν, ενώ αρνήθηκε κάθε σχέση του με τη Νέα Δημοκρατία. "Ποτέ δεν έχω μιλήσει για λεφτά και για Πρόεδρο της Δημοκρατίας" πρόσθεσε. Ο κ. Σούκουρας παραδέχθηκε πάντως ότι έχει στείλει μηνύματα στη Σταυρούλα Ξουλίδου μέσω του facebook, λέγοντας πάντως πως σε αυτά παρουσίαζα προσωπικές απόψεις και τίποτα παραπάνω.

Αναφορικά με το μήνυμα το οποίο αναφερόταν στο πρόσωπο του έτερου βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παναγιώτη Μελά και στο οποίο ο Γιώργος Σούκουρας σημείωνε πως "ο Μελάς τα πήρε.", απάντησε πως εκ παραδρομής έβαλε στην πρότασή του τελεία και όχι ερωτηματικό, αφού στην πραγματικότητα επρόκειτο για ερώτηση. Ζήτησε παράλληλα συγγνώμη από τον κ. Μελά.