Μελάς: Μηνυτήρια αναφορά για τα περί χρηματισμού

Στην αντεπίθεση πέρασε ο βουλευτής των  Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Μελάς ο οποίος κατέθεσε στον Άρειο Πάγο μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του στελέχους της ΝΔ, κ. Σουκούρη και κατά παντός υπευθύνου μετά την καταγγελία της βουλευτού του κόμματος του Σταυρούλας Ξουλίδου ότι τον κατονόμασε ως ένα από τα πρόσωπα που έχουν χρηματιστεί για να ψηφίσουν για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στην μηνυτήρια αναφορά του ο κ. Μελάς  υπογραμμίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με το επίμαχο ζήτημα και χαρακτηρίζει ψευδή, αισχρά και κατευθυνόμενα τα όσα αναφέρθηκαν στο πρόσωπό του. Μάλιστα, καταγγέλλει με τη σειρά του πίσω απ όλα αυτά που λέγονται σε βάρος του κρύβεται σκοπιμότητα.

Ο βουλευτής ζητεί από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου  Ευτέρπη Κουτζαμάνη την άμεση διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας και την απόδοση ευθυνών.

Πάντως, ήδη, ο κ. Μελάς έχει κληθεί από την εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας, για τον "κουμπαρά" βουλευτών ώστε να επιτευχθεί η εκλογή Προέδρου, που άνοιξε και πάλι.

Ο κ. Μελάς θα περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα αργά σήμερα το μεσημέρι αμέσως μετά την κατάθεση της συναδέλφου του Σ. Ξουλίδου η οποία με τις δηλώσεις της άναψε φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Ξουλίδου κατήγγειλε πως  "γαλάζιο" στέλεχος της πρότεινε χρήματα για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά της είπε πως "τα ποσά γι αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια".