Σαχινίδης: Να γίνει συνέδριο με όσο το δυνατόν περισσότερους

Θέμα ηγεσίας έθεσε ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππος Σαχινίδης μία μόλις ημέρα μετά την ανακοίνωση του με την οποία τάχθηκε ουσιαστικά στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου. 

"Αυτό που χρειαζόταν ο χώρος της σοσιαλδημοκρατίας ήταν ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ", υποστήριξε ο κ. Σαχινίδης μιλώντας στο ΣΚΑΪ και συμπλήρωσε ότι "διεκδικών να φύγουμε από αυτές τις διαδικασίες". 

"Η ηγεσία θα ζητήσει και θα σταθμίσει τις τελικές επιλογές" τόνισε και ανέφερε ότι διαφωνεί με την άποψη ότι τα όσα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ απειλεί την κυβερνητική σταθερότητα, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την ηγεσία του κόμματος. 

"Έχω καταθέσει την προσωπική μου άποψη για τα όσα συμβαίνουν στο χώρο. Να χαράξουμε μία νέα πορεία για τη χώρα. Έχω καταθέσει την άποψή μου τα τελευταία δύο χρόνια", είπε ο κ. Σαχινίδης. "Διαπιστώνω έλλειμμα ενδιαφέροντος από την κοινωνία για τη ΔΗΠΑΡ" σημείωσε και συμπλήρωσε ότι "η κυβέρνηση δυναμιτίζει την κυβερνητική σταθερότητα και όχι εμείς". 

"Ήρθε η στιγμή να κινητοποιήσουμε δυνάμεις που έχουν αποστασιοποιηθεί από το ΠΑΣΟΚ", υπογράμμισε επίσης ο κ. Σαχινίδης. 

Ανέφερε επίσης ότι "κανείς δεν απειλεί τη σταθερότητα της κυβέρνησης" και ότι για τον ίδιο "δεν τον ενδιαφέρουν τα πρόσωπα". 

"Να γίνει συνέδριο με όσο το δυνατόν περισσότερους" τόνισε επίσης ο κ. Σαχινίδης ο οποίος τόνισε ότι δεν υπάρχει θέμα διάσπασης ενώ έθεσε και θέμα ηγεσίας. "Εάν υπάρξει μέσα από το συνέδριο μία άλλη ηγεσία τότε να πάμε με αυτή" υπογράμμισε.