Σκουρλέτης: Υποκρισία οι βολές κατά Δούρου

Επίθεση κατά των όσων άσκησαν κριτική στην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, για την ανάθεση σε ιδιωτική εταιρεία της καθαριότητας στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για "θέατρο και υποκρισία αυτών που σκούζουν" και τόνισε ότι "υπάρχει νόμος, που απαγορεύει να γίνουν προσλήψεις".

Παράλληλα, για τη συνολική υπερψήφιση του προϋπολογισμού του προκάτοχου της κ. Δούρου Γιάννη Σγουρού ανέφερε ότι δεν υπήρχε χρόνος για αλλαγές και ότι η κ. Δούρου θα προσπαθήσει "να δώσει το στίγμα της" το επομενο διαστημα.

Αναφερόμενος στο απόθεμα 11,4 δισ. του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) και τα σενάρια περί χρήσης του στην ευρωπαϊκή προληπτική γραμμή στήριξης που επιδιώκει η κυβέρνηση, ο κ. Σκουρλέτης σχολίασε πως τα χρήματα αυτά έχουν ήδη δοθεί στην Ελλάδα με βάση τα υφιστάμενα μνημόνια, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως πάει να δεχτεί νέους όρους για κεφάλαια για τα οποία ήδη έχουν γίνει θυσίες.

"Μέρος των χρημάτων αυτών πρέπει να πάει στα κόκκινα δάνεια", τόνισε ο κ. Σκουρλέτης, προσθέτοντας πως η δικομματική προσπαθεί να εντάξει το απόθεμα στους σχεδιασμούς της.