Καθαρίστριες: Ποτέ δεν ζητήσαμε πρόσληψη από τη Δούρου

Τη στήριξή τους προς την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου παρείχαν οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.

"Δεν ζητήσαμε ποτέ από τη Ρένα Δούρου να μας προσλάβει. Δεν μας υποσχέθηκε ποτέ η Ρένα Δούρου ότι θα μας προσλάβει", ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους και συμπλήρωσαν "αγωνιζόμαστε η κυβέρνηση να υλοποιήσει τη δικαστική απόφαση".

Να ισχύσει ο νόμος" αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι "αγωνιζόμενες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών", στον απόηχο του ντόρου που έχει δημιουργηθεί με την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής να αναθέσει την καθαριότητα σε ιδιωτική εταιρία.

"Συμπαραστέκομαι στον αγώνα των καθαριστριών. Θα ήταν όμως λαϊκισμός και υιοθέτηση πελατειακής λογικής να τις προσλάβουμε στην περιφέρεια Αττικής. Ρωτήστε, όμως, και τις ίδιες και θα σας πουν ότι διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους στις θέσεις από τις οποίες παρανόμως απολύθηκαν", είχε αναφέρει σε απάντησή της στο δημοσίευμα η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, διευκρινίζοντας ότι "εγώ δεν δεσμεύθηκα σε κανέναν για τίποτα".