Στον εισαγγελέα ο Καμμένος για τους κουμπαράδες των 180

Το κατώφλι του εισαγγελέα περνά σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας που αφορά τις καταγγελίες  περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει της επικείμενης προεδρικής εκλογής.
 
Την περασμένη Τρίτη  κατέθεσαν για την υπόθεση, στον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος, και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γιάννης Πανούσης.
 
Την εισαγγελική έρευνα άνοιξε με την κατάθεση του ο Αιμίλιος Λιάτσος, διευθυντής της εφημερίδας, Κontra News, που δημοσίευσε τις επίμαχες καταγγελίες. Στο εισαγγελικό γραφείο βρέθηκαν, ακόμη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ,
Π. Σκουρλέτης,  ο Νίκος Παππάς, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Τσίπρα καθώς και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης.
 
Πάντως, θεωρείται πολύ πιθανό να κληθούν στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας κι άλλα πολιτικά πρόσωπα, ενδεχομένως και ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να διακριβωθεί εάν ευσταθούν οι καταγγελίες κι αν έχει τελεστεί το αδίκημα της απόπειρας ή και της τετελεσμένης δωροδοκίας βουλευτή.