Άδωνις: Αν πέσει η κυβέρνηση θα πάρω τα λεφτά από την τράπεζα

Στα ύψη ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Βαρεμένου σε πρωινή εκπομπή του Mega.

Τα αίματα άναψαν όταν ο κ. Γεωργιάδης είπε στον κ. Βαρεμένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει κρυφή ατζέντα.

"Η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η δραχμή γι' αυτό και δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες αν πέσει η κυβέρνηση", ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι αν πέσει η κυβέρνηση  "θα πάρουμε τα λεφτά μας από τις τράπεζες". Μάλιστα ο πρώην υπουργός Υγείας έκανε λόγο ακόμη και για στάση πληρωμών.

Η απάντηση του κ. Βαρεμένου ήταν άμεση και κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη ότι "πάσχει από ακράτεια λόγων", ενώ τόνισε ότι "αν υπάρχουν τραπεζικές αρχές πρέπει να παρέμβουν για αυτά που γίνονται σε αυτή τη χώρα" και αυτό διότι έχει ξεπεραστεί κάθε όριο.

Η κόντρα μάλιστα συνεχίστηκε με τον κ. Βαρεμένο να επιτίθεται κατά του κ. Γεωργιάδη:

"Ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι ο τρελός του χωριού. Δυστυχώς εξακολουθεί να είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός. Η Νέα Δημοκρατία εμπορεύτηκε τον φόβο όσο μπορούσε. Είναι ένα κόμμα παλαιοημερολογίτικο, παλαιολιθικό και επί κυρίου Σαμαρά έχει φτάσει σε ένα επίπεδο, αυτού που εκπροσωπεί ο κ. Γεωργιάδης. Εμείς λέμε τέρμα σε αυτό. Αυτά είναι φαινόμενα σήψης», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.