Στ. Θεοδωράκης: Το “Ποτάμι” δεν μπορεί να αρέσει σε όλους

"Δεν μπορεί να αρέσει σε όλους" δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, σχολιάζοντας τις 21 θέσεις που παρουσίασε, ενώ παράλληλα "κάλεσε τα κόμματα να αλλάξουν".

"Ο κόσμος έχει ανάγκη από καλύτερο ΣΥΡΙΖΑ, καλύτερη Νέα Δημοκρατία" είπε και τόνισε ότι ακούγοντας τον Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ κατάλαβε μαζί με τους συνεργάτες του ότι άκουγαν τα ίδια λόγια που είχαν ακουστεί στο παρελθόν από τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Κώστα Καραμανλή.

Επίσης τόνισε, ότι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στους πιο αδύναμους, κυρίως στους άνεργους και πρότεινε ως λύση τη διεύρυνση του επιδόματος ανεργίας και την εισαγωγή όλων των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς.

Ερωτηθείς για τα "κόκκινα» δάνεια, απάντησε ότι "δεν πρέπει να γίνει διαγραφή τους" και πως "αντί να συσσωρεύονται τα δάνεια στις τράπεζες και κάποιοι άνθρωποι να χάνουν τα σπίτια τους, να αξιολογείται η κάθε περίπτωση ξεχωριστά και να δοθούν λύσεις δίκαιες".

Στο ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλα κόμματα, ο κ. Θεοδωράκης εμφανίστηκε ανοιχτός σε πρόσωπα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "το ένα θέμα είναι οι θέσεις και το άλλο το πρόγραμμα... Ούτε στο ΠΑΣΟΚ, ούτε στη Νέα Δημοκρατία, ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ είναι όλοι ίδιοι. Εμείς λέμε να συζητήσουμε από πολύ νωρίς για το τι λύσεις πρέπει να δοθούν, ώστε όταν έρθει ο πολιτικός χρόνος να δούμε ποιος έχει διάθεση".