Οι “απειλές” προς τη Λαγκάρντ ήταν… σχόλια στο Facebook!

Για απειλές προς την Κριστίν Λαγκάρντ μέσω σχολίων... στο Facebook μίλησε εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ανατρέποντας όλα όσα κυκλοφόρησαν τον τελευταίο καιρό μετά τη προ ημερών δήλωση της “Σιδηράς Κυρίας” του ΔΝΤ για απειλές προς το πρόσωπό της από Έλληνες φοροφυγάδες.

Ο εκπρόσωπος του Ταμείου τόνισε ότι όλα όσα που αναφέρθηκαν για απειλές προέρχονται από σχόλια Ελλήνων στην προσωπική σελίδα της κυρίας Λαγκάρντ στο Facebook πριν από μερικά χρόνια. Μάλιστα, ο αριθμός των σχολίων για την κυρία Λαγκάρντ φέρεται να έφτασε σε πολύ υψηλό αριθμό όταν η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ έκανε υποτιμητικές αναφορές για την Ελλάδα.

Οι αναφορές της Κριστίν Λαγκάρντ περί απειλών για το πρόσωπό της είχαν γίνει στους Financial Times την περασμένη Παρασκευή, όταν ρωτήθηκε για την Ελλάδα και εμφανίστηκε απρόθυμη να μιλήσει.  “Καλύτερα να μην πω πολλά, γιατί, όπως ξέρετε, στο παρελθόν όταν μίλησα για τους Έλληνες και τους φόρους τους, έλαβα απειλές για τη ζωή μου και αναγκαστήκαμε να ενισχύσουμε τα μέτρα ασφαλείας”, είχε δηλώσει τότε η Λαγκάρντ.