ΣΥΡΙΖΑ: “Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό”

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, σε μια περίοδο που το πολιτικό θερμόμετρο έχει ανέβει στα ύψη περισσότερο από ποτέ.

Σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου αναφέρει ότι "η κυβέρνηση έχει απολέσει κάθε δυνατότητα πολιτικών πρωτοβουλιών" καθώς επίσης και ότι "αδυνατεί να συγκροτήσει τεκμηριωμένη απάντηση στη συμπαγή και ρεαλιστική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ".

Στην ανακοίνωση γίνεται επίσης αναφορά και στην επίθεση στελεχών της ΝΔ προς το ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τις εξαγγελίες Τσίπρα από το βήμα της ΔΕΘ.

"Ακόμη και η με εντολή Σαμαρά αποδόμηση του κοστολογημένου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ από το Υπουργείο Οικονομικών κατά παράβαση κάθε δεοντολογίας, έχει καθυστερήσει ήδη τρεις μέρες.

Όλα αυτά ένα αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση Σαμαρά βρίσκεται σε πανικό και όσο κι αν προσπαθεί δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα", υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, γίνεται αναφορά και στην ανακίνηση του θέματος του εκλογικού νόμου.

"Το γεγονός ότι κυβερνητικά στελέχη ζητούν να επισπευσθεί η προεδρική εκλογή, αποδεικνύουν ότι αυτή η κυβέρνηση έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της", τονίζεται στην ανακοίνωση η οποία καταλήγει:

"Η κυβέρνηση των ηττημένων της ευρωκάλπης δεν μπορεί και δε δικαιούται να δεσμεύσει τη χώρα σε καταστροφικά μνημόνια και μη συμφέρουσα για τη χώρα λύση για το χρέος".