Καμμένος: Έχουμε σύμπτωση απόψεων σε πολλά με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Οποιαδήποτε συζήτηση για την Προεδρία της Δημοκρατίας θα γίνει μετά τη διεξαγωγή εκλογών», δήλωσε τη Δευτέρα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm. 

«Όποιο κι αν είναι το όνομα του υποψηφίου δεν πρόκειται να συναινέσουμε πριν από τις εκλογές. Μετά τις εκλογές θα τα βάλουμε κάτω τα πράγματα και θα κάνουμε και προτάσεις», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τις οικονομικές εξαγγελίες του κ. Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, για σύμπτωση απόψεων σε ορισμένες προτάσεις.

«Σε ορισμένες προτάσεις οι οποίες είναι και στο πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οφείλω να πω ότι έχουμε σύμπτωση απόψεων», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο ερώτημα αν υπάρχει κάτι στο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που να το θεωρεί ανέφικτο ο κ. Καμμένος απάντησε: «Εμείς θεωρούμε ότι ο δρόμος της διαπραγμάτευσης με την έννοια που την περιγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να γίνει αν δεν συγκρουστείς. Χρειάζεται σύγκρουση και χρειάζεται να κινητοποιηθούν εκείνες οι δυνάμεις, στον διεθνή παράγοντα, οι οποίες μιλάνε ξεκάθαρα για τη μη βιωσιμότητα του χρέους όπως είναι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».