Στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Ν. Νικολόπουλος

Του Γιώργου Λαμπίρη

Στους Ανεξάρτητους Έλληνες θα ενταχθεί τελικά, ο μέχρι σήμερα βουλευτής Αχαΐας των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών, Νίκος Νικολόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του και όπως ο ίδιος είχε προαναγγείλει από τον Ιούνιο. 

Τις προθέσεις του είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο βουλευτής σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, στη διάρκεια της οποίας είχε γνωστοποιηθεί και επισήμως η συνεργασία των δύο πλευρών. 

Η εξέλιξη αυτή έρχεται στον απόηχο των ιντερνετικών δηλώσεων Νικολόπουλου τις προηγούμενες ημέρες, όταν ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπετέλ, απάντησε σε σχόλιο του Έλληνα βουλευτή στο οποίο ανέφερε ότι "Από την Ευρώπη των Εθνών - Κρατών, στη Ευρώπη των... που....ιών!!! Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του!". 

Συγκεκριμένα ο κύριος Μπετέλ, όταν ενημερώθηκε για το περιεχόμενο της ανάρτησης απευθυνόμενος στον κύριο Νικολόπουλο έλεγε: "Γεια, άκουσα ότι θέλετε κάτι να μου πείτε, αλλά δε μιλάω ελληνικά. Λυπάμαι". 

Ο κύριος Νικολόπουλος συνέχισε την άτυπη αντιπαράθεση με τον Ξαβιέ Μπετέλ και την επόμενη ακριβώς ημέρα με νέες αναρτήσεις:

"Γάμους ομοφυλόφιλων δεν ευλογεί η Χριστιανική Εκκλησία. Ως Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα αποδεχόμαστε τις εντολές του Θεού. Σεβαστή η ιδιαιτερότητα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Αχαΐας. 

Σε επόμενη ανάρτησή του ο κ. Νικολόπουλος, απαντώντας στο σάλο που ξέσπασε μετά τα σχόλια που ανήρτησε, απαντούσε: "Μετά τις χυδαίες επιθέσεις και των οχετό των ύβρεων απαντώ: Από την Ευρώπη των Εθνών στην Ευρώπη των Κίναιδων", δηλαδή αυτών που κινούν την αιδώ". 

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή, η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Βουλευτών ζήτησε την παραίτησή του Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα έχει γνωστοποιήσει θα αποχωρήσει για να ενταχθεί στην κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τη λήξη των θερινών τμημάτων της Βουλής και την έναρξη της τακτικής κοινοβουλευτικής περιόδου.