Γεωργιάδης για Μανωλάδα: Εσείς βλέπετε συνωμοσίες όχι δικαστική απόφαση

"Αδυνατεί ο ΣΥΡΙΖΑ να καταλάβει ότι η δικαστική απόφαση ήταν 7-0. Τρεις δικαστές και τέσσερις ένορκοι έπειτα από δύο μήνες ακροατήριο, ομόφωνα αποφάσισαν ότι είναι αθώοι και ότι η υπόθεση τελείωσε, σύμφωνα με το δικαιοδοτικό μας σύστημα" εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την αναφορά του γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Βούτση, ότι είναι ντροπιαστική η δικαστική απόφαση για τα γεγονότα της Μανωλάδας.

"Προτιμάτε να ερμηνεύσετε το αποτέλεσμα της δίκης ως συνωμοσία ενόρκων- δικαστών παρά να σεβαστείτε την ομόφωνη δικαστική απόφαση", πρόσθεσε απευθυνόμενος προς την αξιωματική αντιπολίτευση ο κ. Γεωργιάδης.

"Είναι μια ντροπιαστική απόφαση και η χθεσινή μέρα είναι μια μαύρη μέρα που δίνει σήμα προς την ασυδοσία και προς όσους θέλουν να καταστρατηγούν δικαιώματα και στην υποταγή όσων βρίσκονται σε ανάγκη", είχε δηλώσει νωρίτερα ο κ. Βούτσης.

"Όταν από μία δικαστική απόφαση, δημιουργείται η αίσθηση ότι δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη, η ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη οφείλει να το διερευνήσει. Παράλληλα, η Ελληνική Πολιτεία οφείλει να λάβει κάθε αναγκαίο μέτρο για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και ζωής και την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των εργατών γης", σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Κωνσταντίνος Τριαντάφυλλος.

"Είναι ντροπή η απόφαση και αδικεί τη χώρα", υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Αναγνωστάκης, ο οποίος επέκρινε τις δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη, τονίζοντας ότι "αυτή η απόφαση άφησε εμβρόντητη όχι μόνο όλη την κοινωνία αλλά ακόμα και το ΠΑΣΟΚ, τον κυβερνητικό εταίρο της ΝΔ, που δείχνει ότι έχει αντίθετη άποψη από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ".