Σε εργοστάσια σε Γιαννιτσά και Σκύδρα ο Σταύρος Θεοδωράκης

Σε εργοστάσια και βιοτεχνίες στα Γιαννιτσά αλλά και τη Σκύδρα (μονάδες επεξεργασίας φρούτων, κονσερβοποιίες, εξαγωγικές επιχειρήσεις) βρίσκεται από το πρωί ο επικεφαλής του “Ποταμιού”, Σταύρος Θεοδωράκης, στο πλαίσιο της σημερινής περιοδείας του στην Πέλλα.

Ο κ. Θεοδωράκης συζήτησε με εργαζόμενους και επιχειρηματίες στις μονάδες που επισκέφθηκε και ενημερώθηκε για τα προβλήματά τους, ενώ διαπίστωσε κάποιες από τις δυσχέρειες, μεταξύ αυτών, την κατάσταση του εθνικού οδικού δικτύου που δυσκολεύει τις μεταφορές.

"Αποφασίσαμε όμως παρά τα προβλήματα που είναι υπαρκτά να προβάλλουμε και τα θετικά αυτής της χώρας. Αξίζουν συγχαρητήρια στον πληθυσμό της Πέλλας που παράγει, εξάγει και συμβάλει στην εθνική οικονομία" δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης συνομίλησε το πρωί με διερχόμενους και καταστηματάρχες στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής. Το μεσημέρι επισκέφθηκε την Έδεσσα και το βράδυ θα συμμετάσχει σε συνεστίαση κερασοπαραγωγών της περιοχής στα Βρυτά Πέλλας.