Στροφή από Καπερνάρο για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Βασίλης Καπερνάρος, υπό προϋποθέσεις, μιλώντας στο ραδιοσταθμό “Βήμα FM”, λιγότερες από 24 ώρες μετά τη δήλωσή του στο news.gr περί του αντιθέτου!

“Εάν υπάρχει ο άνθρωπος αυτός και πρώτα δω ότι δε συμφέρει τη χώρα να πάει σε εκλογές, δεύτερον με ικανοποιήσει σαν προσωπικότητα, και αυτό θα το κρίνω με κάθε ευθύνη -για να μη σας πω ότι θα αρχίσω να παίρνω ξεχωριστά τους ψηφοφόρους μου τηλέφωνο και να τους ρωτάω- τότε εκείνη τη στιγμή, πρώτα ο Θεός, θα μπορώ να σας απαντήσω” είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε: Καπερνάρος: Μένω αντιμνημονιακός, δεν ψηφίζω Πρόεδρο Δημοκρατίας

Σε συνέντευξή του στο news.gr την Πέμπτη, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής είχε ερωτηθεί σχετικά με το αν θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, και η απάντησή του ήταν η εξής: "Δεν πρόκειται να αποκλίνω από τις θέσεις μου και να επεκτείνω την επεξήγηση του σαφούς. Δεν θα αποκλίνω των δεσμεύσεών μου απέναντι σε όσους με εξέλεξαν βουλευτή ούτε κατά κεραία. Θα κάνω αυτά που είχα δεσμευτεί ως βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Πάντα ήμουν εναντίον του Μνημονίου και πάντα θα είμαι, ενάντια σε όσους μας έφεραν σε αυτό το χάλι".