Παρέμβαση Σκανδαλάκη για το παραλιακό μέτωπο της Καλλιθέας

Οι τρεις προτάσεις του υποψηφίου δημάρχου εν όψει της δημοπράτησης του έργου

Συνάντηση μιας ώρας με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Παράκτιο Αττικό Μέτωπο Α.Ε., κ. Άρη Ματιάτο, είχε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας, Καθηγητής Ιατρικής, κ. Τάκης Σκανδαλάκης.

Ο κ. Ματιάτος ενημέρωσε τον κ. Σκανδαλάκη για τις δρομολογούμενες εξελίξεις στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, καθώς και για το χρονοδιάγραμμα των εργασιών.

Ο κ. Σκανδαλάκης, με δεδομένο ότι το έργο βρίσκεται μόλις δύο μήνες πριν τη δημοπράτηση του, έθεσε ενώπιον του κ. Ματιάτου δέσμη 3 προτάσεων για την τελική διαμόρφωση του παραλιακού μετώπου της Καλλιθέας, οι οποίες αφενός βελτιώνουν την θέση της, αφετέρου δεν θέτουν σε κίνδυνο την υλοποίηση του έργου. Συγκεκριμένα:

1) Δημιουργία μιας ακόμα κολυμβητικής πισίνας στην Ζώνη ΙΙ, μπροστά από το γήπεδο του Beach Volley

2) Ανάπλαση πλατείας Τζιτζιφιών και σύνδεση της με το παραλιακό μέτωπο

3) Αξιοποίηση ενός από τα γραμμικά κτίρια και μετατροπή του σε σύγχρονο εκθεσιακό χώρο και χώρο πολιτιστικών δραστηριοτήτων, με συμμετοχή του δήμου Καλλιθέας στη διαχείριση.

Ο κ. Ματιάτος δέχθηκε θετικά τις προτάσεις του κ. Σκανδαλάκη, τις οποίες δεσμεύθηκε πως θα προωθήσει άμεσα στο Δ.Σ.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Σκανδαλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Σήμερα είχαμε μια άριστη συνεργασία με τον κ. Ματιάτο, σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωσή μας για την πορεία και το χρονοδιάγραμμα των έργων στο παραλιακό μέτωπο, τα οποία σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση του Πολιτιστικού Κέντρου του Ιδρύματος Νιάρχου, θα δώσουν τεράστια υπεραξία στο Δήμο μας. Στόχος μας είναι η εντονότερη παρουσία του Δήμου Καλλιθέας στην πορεία υλοποίησης του έργου και η ουσιαστική ενσωμάτωση της πόλης μας με το παραλιακό μέτωπο επ΄ ωφελεία των κατοίκων της Καλλιθέας”.

Τον κ. Σκανδαλάκη συνόδευε ο πολιτικός μηχανικός, δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας, κ. Παναγιώτης Κοττέας