Καμμένος: Ανοιχτές οι πόρτες μας για τη Σαμπιχά Σουλεϊμάν

Στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματός του μίλησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος, τόνισε ότι ο στόχος του κόμματος στις ευρωεκλογές είναι το ποσοστό που έλαβαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στις εκλογές του Μαΐου του 2012, όταν άγγιξε το 11%, ενώ έκανε άνοιγμα στους "πολιτευτές που κόβονται από τα άλλα κόμματα στη Θράκη, επειδή δεν προσκυνούν το τουρκικό προξενείο" -παρεμβαίνοντας στην συζήτηση που αφορά το θέμα της κ. Σαμπιχά Σουλεϊμάν στο ΣΥΡΙΖΑ- λέγοντας ότι οι πόρτες του κόμματός του "είναι γι' αυτούς ανοιχτές".

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο υπάρχουν ψηφοδέλτια, που θα εκπροσωπήσουν "χούλιγκαν των γηπέδων, καλλιτέχνες και τραγουδιστές, και επίσης ψηφοδέλτιο που θα μεταφέρει τον αμανέ στο ευρωκοινοβούλιο".

Τέλος, είπε ότι το κόμμα του θα στηρίξει στην Ευρωβουλή τα εθνικά θέματα και πρόσθεσε: "Είναι απαράδεκτες οι συζητήσεις που γίνονται τελευταία για τη Θράκη. Είμαστε οι μόνοι που δεν έχουμε γονατίσει στο τουρκικό προξενείο. Περιμένουν τα άλλα κόμματα την έγκριση του προξενείου για να εντάξουν υποψηφίους, εμείς δεν θα υποκύψουμε. Γι' αυτό βρίσκεται ο Κουίκ υποψήφιος περιφερειάρχης στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη" κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, με στελέχη του κόμματος να κάνουν εισηγήσεις για διάφορα τεχνικά θέματα που αφορούν τις ευρωεκλογές.