Η επίθεση Σαμαρά στο ΣΥΡΙΖΑ και το δίλημμα των ευρωεκλογών

"Θέλουμε να βγούμε βήμα βήμα από τα Μνημόνια"

Να θέσει το διακύβευμα των ευρωεκλογών, αν η Ελλάδα θα ακολουθήσει σταθερή γραμμή και βήματα εκτός κρίσης ή αν, θα γυρίσει το παρελθόν, με κίνδυνο να χαθούν οι θυσίες των Ελλήνων πολιτών, επιχείρησε να θέσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για την αναμέτρηση του Μαΐου.

Σε μια ομιλία σε υψηλούς τόνους και με έντονο διλημματικό χαρακτήρα, ο κ. Σαμαράς έθεσε στους ψηφοφόρους το ερώτημα της επικείμενης κάλπης, κάνοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

"Θέλουμε να μας εκπροσωπήσουν αυτοί που προσπαθούν να ξαναβάλουν τη χώρα σε περιπέτειες, να "σχίσουν" τα παλιά Μνημόνια και να μας οδηγήσουν σε καινούργια; Οχι! Θέλουμε να βγούμε βήμα βήμα από τα Μνημόνια και από την κρίση δανείων και από την κρίση χρέους", επεσήμανε ο κ. Σαμαράς.

"Στην πορεία για τις ευρωεκλογές θα μιλήσουμε γι' αυτό που δεν μπορούν να μιλήσουν οι "προφήτες της καταστροφής", οι οποίοι τώρα στέκουν αμήχανοι μπροστά στα επιτεύγματα του ελληνικού λαού", προσέθεσε, δίνοντας σαφές στίγμα για την πολιτική επιχειρηματολογία της Ν.Δ. στην τελική ευθεία των εκλογών.

Ο πρωθυπουργός για τη λίστα των 42 υποψηφίων της ΝΔ για τις ευρωεκλογές ανέφερε πως "εκπροσωπείται όλη η Ελλάδα... και πρόσωπα που σήμερα στρατεύονται μαζί μας για πρώτη φορά, δείχνοντας ότι οι ιδέες μας ξεπερνούν τα στενά παραταξιακά όρια".