Σαμαράς: Μιλάμε για αυτά που δε μπορούν οι προφήτες της καταστροφής

Παρουσίαση ευρωψηφοδελτίου

Δείτε το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

 

Την εκλογή των ευρωβουλευτών με σταυρό υπερασπίστηκε ο Α. Σαμαράς στην ομιλία του για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου όπου έκανε επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ. "Θα μιλήσουμε στην πορεία προς τις εκλογές για αυτά που δε μπορούν να μιλήσουν οι προφήτες της καταστροφής. Αυτοί στέκονται αμήχανοι και δε ξέρουν τι να πουν. Οι λαϊκιστές της μιζέριας", είπε.

Ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι: "Οι μόνοι που στάθηκαν απέναντι είναι εκείνοι που θέλουν την πολιτική μας ζωή κλειστή και να ελέγχεται από τα κυκλώματα, αυτά τελειώσανε". Το ποιοι θα μας εκπροσωπήσουν στην Ευρωβουλή θα το αποφασίσει με την ψήφο του εκλογικό σώμα της χώρας, σημείωσε.

Είπε ότι "εμείς δε μπορούμε να μιλάμε παλαιοκομματικά" και έκανε λόγο για οριστική τακτοποίηση βιωσιμότητας του χρέους.

Σημείωσε ότι "δεν θέλουμε να εκπροσωπηθούμε" στην Ευρώπη από "αυτούς που θέλουν να μας γυρίσουν πίσω".

'Εμείς θέλουμε και θα βγούμε από τα μνημόνια μια και καλή. Δε θα τους αφήσουμε να μας γυρίσουν πίσω. Δε θα τους περάσει" υπογράμμισε και πρόσθεσε για το ΣΥΡΙΖΑ: "Αυτοί τσακώνονται μεταξύ τους για το αν θα μείνουν ή θα φύγουν από το ευρώ".

Είπε ότι το διακύβευμα των εκλογών αφορά τη χώρα και έκανε λόγο για "κήρυκες της καταστροφής και νοσταλγούς των ελλειμμάτων".

"Θα σκίσουν τα παλιά μνημόνια για να μας φέρουν νέα μνημόνια" επεσήμανε.

Είπε ότι το διακύβευμα των εκλογών είναι ποιοι θα μας εκπροσωπήσουν. "Πρέπει να διαφυλάξουμε τη σταθερότητα που πετύχαμε - Πονέσαμε ως Έλληνες και τα αφήνουμε πίσω μας όλα αυτά" σημείωσε.