Παππάς: Αφήστε την τρομοκρατία έξω από την πολιτική αντιπαράθεση

Εκκληση απηύθυνε μέσω του realfm ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή το θέμα της τρομοκρατίας.

"Κάνω έκκληση προς όλα τα κόμματα να αφήσουμε το θέμα της τρομοκρατίας εκτός πολιτικής αντιπαράθεσης. Οσοι αυτόκλητα θεωρούν ότι μπορούν να αφαιρούν ζωές και να βάζουν σε κίνδυνο τη δημοκρατία και την ομαλότητα, τη στιγμή που διαμορφώνεται ένα κλίμα πολιτικής αλλαγής, έχουν τόση εμπιστοσύνη στο λαό, όσοι έχουν οι πιο σκοτεινοί μηχανισμοί που έχει γνωρίσει ποτέ η πατρίδα μας" είπε ο κ. Παππάς.

Και πρόσθεσε: "Δεν βοηθά κανέναν, δεν βοηθά ούτε κάποιους στη Ν.Δ. που θεωρούν ότι το να οικοδομούν ένα μέτωπο γύρω από αυτά τα ζητήματα, απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ που είναι η ανερχόμενη δύναμη τους διευκολύνει. Δεν τους διευκολύνει και θα έλεγα ότι επειδή έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα να συζητήσουμε να μην εκτρέπουν τη συζήτηση από αυτά, οδηγούμενοι από την αδυναμία τους να υπερασπιστούν τα δικά τους πεπραγμένα. Εν ολίγοις να μιλούν επί της ουσίας και να μην το ρίχνουν στις χειροβομβίδες".