Χρυσή Αυγή: Όταν ο Κωστόπουλος ήταν “κολλητός” του Λαλιώτη

Άρθρο με τίτλο “Η θλιβερή περίπτωση Κωστόπουλου ως δείγμα κοινωνικής παρακμής” παραθέτει στην ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή, το οποίο αναφέρεται στον γνωστό εκδότη και παρουσιαστή και τη διαπλοκή του με το ΠΑΣΟΚ και τον μέντορα και “κολλητό” του, όπως αναφέρεται στο άρθρο, Κώστα Λαλιώτη.

Μάλιστα, το άρθρο συνοδεύεται και από φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται ο Κώστας Λαλιώτης, ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Δήμητρα Λιάνη.

Ο αρθρογράφος, Γιώργος Μάστορας, αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: “Έξυπνοι, επιτυχημένοι, άξιοι θεωρούνται πλέον μόνο τα λαμόγια, οι βδέλλες, οι αριβίστες. Ο Κωστόπουλος και κάποιοι όμοιοί του γίνονται οι “θεματοφύλακες” αυτών των νέων “προτύπων”, ενώ τα ανάλογα περιοδικά “ξεφεύγουν” όλο και περισσότερο. Βρήκαν πρόσφορο έδαφος, εκμεταλλευόμενοι την ευνοϊκή, γι αυτούς, συγκυρία της μεταπολίτευσης και ιδιαιτέρως της ανόδου του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, που κορόιδεψε, αλλά και διέφθειρε, πολύ κόσμο. Η χρυσόσκονη της “γκλαμουριάς” τύλιξε και έπνιξε κάθε πραγματική Αξία, με την δημιουργία πάσης φύσεως “τεράτων””.