Οι καταγγελίες Καμμένου για την απόπειρα χρηματισμού Χαϊκάλη

"Μέσα στον μαγνητοφωνημένο διάλογο αναφέρεται από τον μεσάζοντα ότι «εγώ τα λεφτά μπορώ να στα φέρω άμεσα»" ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου μετά τις καταγγελίες Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού. 

Όπως είπε: "Καταθέσαμε δισκέτα ενώ έγινε χρήση και ρολογιού- κάμερας" και πρόσθεσε ότι: "Καταγράψαμε την συνάντηση που έγινε στο ξενοδοχείο PLAZA όπου ο μεσάζων προσπάθησε να δωροδοκήσει τον κ. Χαικάλη".

Επεσήμανε ότι έγινε και δεύτερη συνάντηση που κράτησε περίπου 15 λεπτά.

Πρόσθεσε ότι: "Για λόγους ασφαλείας ο κ. Χαικάλης συναντήθηκε με τον κ. Λαζόπουλο και του έδωσε αντίγραφα από το υλικό της δεύτερης συνομιλίας", ενώ επεσήμανε ότι: "Κάποια απ' αυτά τα μετρητά που υποσχέθηκαν στον Χαϊκάλη μπορεί να ήταν χτυπημένα, ίσως και απ' την απαγωγή Παναγόπουλου".

Ο κ. Καμμένος έκανε κάλεσμα στην κυβέρνηση να δώσει στη δημοσιότητα το οπτικοακουστικό υλικό που κατέγραψε ο Π. Χαϊκάλης  σχετικά με την καταγγελία επιχείρησης χρηματισμού και πρόσθεσε ότι σε διαφορετική περίπτωση θα αναλάβει το κόστος να το δημοσιοποιήσει ο ίδιος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι ο μεσάζοντας ήταν στέλεχος ελληνικής τράπεζας από την οποία απολύθηκε το καλοκαίρι και πως του έλεγε πως ήταν στέλεχος της Deutsche Bank.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, όταν έφυγε από τη ΝΔ το ίδιο πρόσωπο του είπε ότι θα τον ακολουθήσει και έγραφε στο διαδίκτυο με το ψευδώνυμο Δευκαλίων αντιμνημονιακά άρθρα.