Κουκοδήμος: Ήταν ένα σχολείο για μένα η συνεργασία με τον Λοβέρδο

Κατηγορηματικά διαψεύδει, με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Κώστας Κουκοδήμος ότι πίσω από την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας υπάρχει κάποιου είδους δυσαρέσκεια για τις αρμοδιότητες που του είχαν ανατεθεί.

“Οι λόγοι είναι απολύτως προσωπικοί και ο πρωθυπουργός, στον οποίο απηύθυνα την επιστολή, έδειξε κατανόηση. Κάπου γράφτηκε ότι παραιτήθηκα για να ασχοληθώ με τις επιχειρήσεις μου. Ούτε αυτό ισχύει βέβαια”, ανέφερε ο κ. Κουκοδήμος και πρόσθεσε: “Η σχέση μου με τον Ανδρέα Λοβέρδο ήταν εξαιρετικότατη, για μένα η συνεργασία μου μαζί του ήταν ένα σχολείο”.

Όμως και ο υπουργός Παιδείας, από την πλευρά του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Κουκοδήμο, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.“Ήταν για μένα αναπάντεχο, είχαμε συνεργαστεί εξαιρετικά, ειδικά για θέματα σχολικού αθλητισμού στο πλαίσιο της δράσης "Κοινωνικό Σχολείο", που τη θέλουμε αυτήν τη δράση να ξεκινάει μαζί με την έναρξη του σχολικού έτους την άλλη βδομάδα. Είναι ο άνθρωπος τον οποίο ο κ. Παπούλιας, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όταν τον όρκισε του ζήτησε να προσέξει τον σχολικό αθλητισμό και θα μας λείψει πάρα πολύ”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λοβέρδος.