Νικολόπουλος: Λάθος η προσφώνηση, αλλά με στηρίζει όλη η Δεξιά

Του Γιώργου Λαμπίρη

Ακλόνητος στις θέσεις του σχετικά με το γάμο και τη συμβίωση των ομοφυλόφιλων εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά σε επικοινωνία που είχε μαζί του το news.gr, ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά οι απόψεις τυγχάνουν αποδοχής από την Δεξιά: "Οι δεξιοί συμφωνούν μ' εμένα. Και η Νέα Δημοκρατία. Τα δεξιά μπλογκ ξεκινούν και με βρίζουν και από κάτω τα σχόλια είναι διθυραμβικά υπέρ μου", ανέφερε ο κύριος Νικολόπουλος.

Στο ερώτημά μας αν και κατά πόσο είναι ορθό ένας πολιτικός να εκφράζει τις απόψεις του δημοσίως με εκφράσεις όπως αυτές που χρησιμοποίησε ο κύριος Νικολόπουλος τις προηγούμενες ημέρες, ανέφερε: "Κάθε τι άλλο είναι υπόκρισία. Δηλαδή, πώς το λέει ο κόσμος έξω; Έτσι εκφράζεται ο λαός. Αν είναι να βοηθήσουμε τον διάλογο που άνοιξε για να αποτρέψουμε τέτοια παραδείγματα για τα παιδιά μας, μπορώ ωστόσο να δεχτώ ότι έκανα λάθος στην προσφώνηση", πρόσθεσε.

"Επί της ουσίας αυτά τα μοντέλα δεν αρμόζουν στην οικογένεια και την πατρίδα μας. Είναι δυνατόν να λέμε ότι επιτρέπεται στη Γερμανία η κτηνοβασία αρκεί να μην τραυματίσουμε το ζώο; Κάτι αντίστοιχο είναι και αυτό".

Σε ό, τι αφορά στο αίτημα των Ανεξαρτήτων Βουλευτών για διαγραφή, έκανε λόγο για επιθυμία ορισμένων μελών της κοινοβουλευτικής τους ομάδας, βούληση όμως η οποία δεν γνωστοποιήθηκε ποτέ επισήμως ή γραπτώς, παρά μόνο μέσω διαρροών.

Με δεδομένη την μετακίνησή του στο κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μετά από συμφωνία με τον Πάνο Καμμένο, ο κύριος Νικολόπουλος σημείωσε ότι την Τετάρτη θα ταξιδέψει από την ιδιαίτερη πατρίδα του την Πάτρα, στην Αθήνα, για να συμμετάσχει στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ.

Ερωτώμενος για το αν εμμένει στις δηλώσεις του να μην ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όποιος και αν είναι αυτός, συμπλήρωσε: "Δεν θα ψηφίσω για Πρόεδρο. Η κυβέρνηση είναι καταστροφική και θέλω να πέσει".