Όταν δάκρυσε ο Ψινάκης…

Τα ηνία του Δήμου Μαραθώνα αναλαμβάνει και επίσημα ο Ηλίας Ψινάκης. Ο δαιμόνιος μάνατζερ ορκίστηκε σήμερα φορώντας μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και κίτρινη γραβάτα. Ανάλογο dress code ακολούθησαν και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Πολίτες».

Ο νέος δήμαρχος άφησε την συγκίνηση να τον κυριεύσει κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας όταν άφησε ένα δάκρυ να κυλήσει από τα μάτια του. 

Οι ηλιοκαμένες όμως γυναίκες ψηφοφόροι του Ηλία και συγγενείς των νεοεκλεγέντων δημοτικών συμβούλων ήταν αναμφίβολα αυτές που ανέβασαν στα ύψη τη θερμοκρασία με εμφανίσεις που περιλάμβαναν καυτά σορτσάκια, και στράπλες που κόβανε ανάσες στον  ανδρικό πληθυσμό που παρά το γεγονός της ημέρας δεν έμεινε ασυγκίνητος στη θέα τους. 

Τρία είναι τα βασικά του όπλα στη θητεία του η οποία ουσιαστικά ξεκινά από σήμερα καθώς όπως ο ίδιος είπε: «Δεν έχω πολιτικές φιλοδοξίες, με ενδιαφέρει αυτό που θα κάνω εδώ στο δήμο με την καλή έννοια, υποστηρίζομαι και στηρίζω νέους ανθρώπους γιατί αυτοί είναι που έχουν τη μεγαλύτερη δύναμη να αλλάξουν πράγματα και καταστάσεις».

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος φαίνεται αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά και μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει συναντήσεις με την ομάδα του, ώστε ο Μαραθώνας να γίνει πόλος έλξης...

Να σημειωθεί πως μεταξύ αυτών που τίμησαν με την παρουσία τους τον Ηλία Ψινάκη ήταν ο Γιώργος Πάντζας, ο Παύλος Χαϊκάλης 

Παρόντες και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Σπύρος Λιβαθηνός, ο Μίμης Δομάζος, ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Αντώνης Αντωνιάδης και αρκετοί ακόμα.