Σαμπιχά Σουλεϊμάν: Με τρόμαξε η πολιτική

"Η Σαμπιχά δεν είναι κάτω από την "ομπρέλα" της «τουρκικής μειονότητας», γι' αυτό έγινε αυτό", τόνισε η Σαμπιχά Σουλεϊμάν, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, αναφορικά με την απόσυρση του ονόματός της από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, δέχθηκε επίθεση από την τοπική οργάνωση του κόμματος. Τόνισε μάλιστα ότι η πολιτική την τρόμαξε, ενώ αποκάλυψε ότι τής έγιναν νέες προτάσεις για υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές, χωρίς όμως να αναφέρει τα κόμματα.

"Ο κ. Χριστόπουλος αν δεν με σιχαίνεται, να έρθει να πιούμε καφέ. Δε γνωρίζει τις δραστηριότητες της Ελπίδας. Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ", ανέφερε χαρακτηριστικά για την υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημείωσε ότι δε μπορεί να ξέρει τι μεσολάβησε μέχρι την απόσυρση του ονόματός της από το ευρωψηφοδέλτιο. Και ανέφερε: "Δεν γνωρίζω τον άνθρωπο που με αντικατέστησε. Το δικό μου θέμα είναι ότι η Σαμπιχά είναι Ρομά Ελληνίδα, προσπαθεί για τους Ρομά". Η κ. Σαμπιχά σημείωσε ότι "και οι τοπικοί άρχοντες μας πολεμούν και το Τουρκικό Προξενείο και είμαστε εγκαταλελειμμένοι από το ελληνικό κράτος".