Στιγμές χαλάρωσης των πολιτικών αρχηγών πριν τη μονομαχία

Χαλαρό κλίμα με τραπεζώματα, ουζάκια και συναντήσεις επικρατεί στα κομματικά επιτελεία με τους πολιτικούς αρχηγούς να περνούν μια ήσυχη μέρα πριν τη μεγάλη, αυριανή εκλογική μάχη.

Ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Σύνταγμα και θα μιλήσει με νεολαίους και στελέχη του κόμματος ενώ στις 4 το μεσημέρι θα βρεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου για την έκτακτη σύσκεψη εν όψει Eurogroup.

Χαλαρή κουβέντα με δημοσιογράφους έχει σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο εστιατόριο «Αγροτέρα», στο κέντρο της Αθήνας. Το πρωί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ολοκλήρωσε την επίσκεψη του στην Κρήτη, με μία μικρή βόλτα στη δημοτική αγορά των Χανίων συνοδευόμενος από υποψήφιους βουλευτές και κομματικά στελέχη.

Χαλαρή συζήτηση με υποψηφίους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κομματικά στελέχη και δημοσιογράφους που κάλυψαν την προεκλογική του περιοδεία, έχει σε ουζερί στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο κ. Βενιζέλος, αναφερόμενος χθες στις εκλογές, κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν με ψυχραιμία και ύστερα από σκέψη και επισήμανε ότι η σημερινή ημέρα, παραμονή των εκλογών, προσφέρεται γι’ αυτό.

Από τις 9:00 σήμερα το πρωί ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, συνοδευόμενος από συνεργάτες και υποψηφίους βουλευτές, άρχισε να επισκέπτεται τα εκλογικά περίπτερα του Ποταμιού στις Β´ περιφέρειες Αθηνών και Πειραιά. Αρχικά ξεκίνησε από τον Χολαργό, επισκέφτηκε το Μαρούσι, τη Ν. Ιωνία και τη Κηφισιά και αναμένεται μέχρι το απόγευμα, πριν αναχωρήσει για τα Χανιά όπου θα ασκήσει αύριο το εκλογικό του δικαίωμα, να επισκεφθεί και τα υπόλοιπα εκλογικά κέντρα του κόμματός του στη Νίκαια, τον Κορυδαλλό και στην Ηλιούπολη.

Τραπέζι σε εκπροσώπους του Τύπου παραθέτει σήμερα ο συνεπικεφαλής του συνδυασμού «Πράσινοι- Δημοκρατική Αριστερα» Φώτης Κουβέλης. Ο κ. Κουβέλης, μαζί με στελέχη της ΔΗΜΑΡ, θα έχει χαλαρή συζήτηση με τους δημοσιογράφους που κάλυψαν την προεκλογική δραστηριότητα του συνδυασμού, στις 14:00, σε ταβέρνα στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Το εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στην Καισαριανή επισκέφθηκε ο γγ της ΚΕ του κόμματος Δημ. Κουτσούμπας. Τον κ. Κουτσούμπα υποδέχθηκε ο δήμαρχος Καισαριανής, πολλοί οπαδοί του ΚΚΕ και υποψήφιοι βουλευτές. Ιδιαίτερο στιγμιότυπο ήταν η επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ του λαϊκού τραγουδιστή Γιώργου Μαργαρίτη, ο οποίος είχε σύντομη συνομιλία με τον κ. Κουτσούμπα.