Παυλόπουλος για την τραγωδία: Ο λαός μας αντέχει και θα αντέξει

Παυλόπουλος για την τραγωδία: Ο λαός μας αντέχει και θα αντέξει

Το εμψυχωτικό μήνυμα προς τον Λ. Πετρούνια

«Ο λαός μας αντέχει και θα αντέξει»: το μήνυμα αυτό έστειλε στο Πανελλήνιο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναφερόμενος στην τραγωδία που έπληξε τη δυτική Αττική.

Υποδεχόμενος τον παγκόσμιο πρωταθλητή στους κρίκους Λευτέρη Πετρούνια, ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε ότι επέλεξε να μην αναβάλει τη συνάντηση επικαλούμενος τη μέρα πένθους «γιατί η εδώ παρουσία σου σηματοδοτεί πολλά», είπε απευθυνόμενος στον αθλητή.

Και πρόσθεσε: «Σε μια μέρα πένθους που χειμάζεται, ένα κομμάτι των συμπολιτών μας εδώ δίπλα στην δυτική Αττική, εσύ, οι συναθλητές σου, αυτή η γενιά που έχει δώσει τόσα, δείχνει ότι ο Λαός μας αντέχει και θα αντέξει. Όσο υπάρχουν άνθρωποι όπως εσείς, άνθρωποι που εκφράζουν την αριστεία σε μια αρμονική σύνθεση των επιδόσεων και του ήθους, θα αντέξουμε. Αρκεί να πάρει καθένας από τη νέα γενιά αλλά και από τους μεγαλύτερους το δικό σας παράδειγμα».

«Τιμή μου να ακούω πως στο πρόσωπό μου απευθύνετε έναν τέτοιο χαιρετισμό, μια τέτοια μέρα που είναι σοκαριστική για μένα και για όλη την Ελλάδα. Και συμπονούμε όλοι εμείς στην Εθνική Ομάδα αυτούς που επλήγησαν. Και εκ μέρους όλης της Εθνικής Ομάδας θα εκφράσω την λύπη μας, την συμπόνια μας και την συμπαράστασή μας σε αυτούς», απάντησε από την πλευρά του ο Λ. Πετρούνιας.