Μητσοτάκης: Αδιανόητο να δοθεί άδεια στον Κουφοντίνα

Μητσοτάκης: Αδιανόητο να δοθεί άδεια στον Κουφοντίνα

Παραμένει ιδεολογικός καθοδηγητής της νέας γενιάς τρομοκρατών, υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΝΔ για τον καταδικασθέντα για τη συμμετοχή του στη «17 Νοέμβρη»

«Αδιανόητη» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter οποιαδήποτε άδεια στον καταδικασθέντα για τη συμμετοχή του στη «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα είναι αδιανόητη. Όχι μόνο για τις απεχθείς πράξεις του που στρέφονταν κατά της Δημοκρατίας, αλλά και γιατί δεν έχει εκφράσει ποτέ καμία μεταμέλεια γι' αυτές και παραμένει ιδεολογικός καθοδηγητής της νέας γενιάς τρομοκρατών», τονίζει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Την οργή της εξέφρασε μέσω Twitter και η Ντόρα Μπακογιάννη για το θέμα της άδειας στον Κουφοντίνα.

Η κ. Μπακογιάννη δηλώνει άναυδη με αυτή την απόφαση στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, και καλεί όπως λέει «τους λαλίστατους της κυβέρνησης» να πάρουν θέση για το θέμα.

«Πώς είναι δυνατόν να δίνουν άδεια στο πιστόλι της 17 Νοέμβρη; Ο κ. Κουφοντίνας θα γυρίζει αύριο στην Αθήνα ελεύθερος; Τον θεωρώ επικίνδυνο τον κ. Κουφοντίνα. Ποιός θα μας δώσει εγγυήσεις όταν θα κυκλοφορεί για δύο ημέρες ελεύθερος;», διερωτάται.