«Αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας συγκρούονται με την πραγματικότητα που ο ίδιος δημιούργησε»

«Αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας συγκρούονται με την πραγματικότητα που ο ίδιος δημιούργησε»

«Απαξιωμένο» αποκαλεί η Νέα Δημοκρατία τον πρωθυπουργό

«Απαξιωμένο» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σε ανακοίνωσή της για τη χθεσινή ομιλία του κ. Τσίπρας στο συνέδριο του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος.

«Αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας συγκρούονται με την πραγματικότητα που ο ίδιος δημιούργησε.  Τα μέτρα 15 δις ευρώ αντί για παροχές 12 δις. Τον αναιμικό ρυθμό ανάπτυξης, κάτω από όλες τις προβλέψεις. Τη γενιά των 360 ευρώ, με τις νέες θέσεις εργασίας να είναι κατά 60% θέσεις μερικής απασχόλησης. Το τέταρτο Μνημόνιο με μέτρα μετά το 2018, το οποίο έχει ήδη υπογραφεί, κάνει το νέο ψέμα για δήθεν τέλος της επιτήρησης ακόμα πιο εξοργιστικό» αναφέρει η ΝΔ και καταλήγει: «Οι πολίτες θυμούνται τι υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας και βλέπουν τι έκανε. Το τι λέει ένας απαξιωμένος πρωθυπουργός ελάχιστη σημασία έχει πια».

Θυμίζεται πως από το βήμα του συνεδρίου του ΣΒΒΕ, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε μεταξύ άλλων: «Το πρόγραμμα θα τελειώσει στην ώρα του και θα βάλουμε τέλος σε μια μακρά και επώδυνη περίοδο για την χώρα και την κοινωνία. Βρισκόμαστε σε ένα εξαιρετικά θετικό μομέντουμ για την ελληνική οικονομία»