«Η γυναίκα που γελούσε στην ομιλία Μητσοτάκη ήταν συγγενής μου»

«Η γυναίκα που γελούσε στην ομιλία Μητσοτάκη ήταν συγγενής μου»

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς ζήτησε την αποβολή της

Συγγενής του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή είναι τελικά η σύμβουλός του που προκάλεσε χθες αντιδράσεις στη Βουλή με τη στάση της.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι πρόκειται για αποσπασμένη υπάλληλο από το υπουργείο Πολιτισμού. «Ναι είναι συγγενής μου. Δεν μπορώ να έχω ένα άτομο της εμπιστοσύνης μου;», ανέφερε ο κ. Κουρουμπλής.

Σημειώνεται ότι χθες υπήρξαν αντιδράσεις από τη στάση της συμβούλου του Παναγιώτη Κουρουμπλή, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ειδικής Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος για το θέμα της πετρελαιοκηλίδας.

Την ώρα που ήταν στο βήμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μία σύμβουλος του κ. Κουρουμπλή φαίνεται ότι γελούσε, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της ΝΔ να της πει: «Γιατί γελάτε κυρία μου, σας παρακαλώ συγκρατηθείτε ή αν δεν μπορείτε ας βγείτε έξω».

Μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Μητσοτάκη και ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς ζήτησε την αποβολή της λέγοντας: «Την παρακολουθώ τόση ώρα, πρώτη φορά βλέπω σύμβουλο να παρακολουθεί και να κάνει γκριμάτσες. Πού νομίζετε ότι είστε στο Μάπετ σόου;».