ΝΔ: Ο Τσίπρας ανέβηκε με ψέματα και προσπαθεί να κρατηθεί με ψέματα

ΝΔ: Ο Τσίπρας ανέβηκε με ψέματα και προσπαθεί να κρατηθεί με ψέματα

Το σχόλιο της Πειραιώς για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου του 2015

«Οι εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 δεν έκλεισαν τον κύκλο των ψεμάτων, αλλά άνοιξαν ένα νέο», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου του 2015, σχολιάζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας «ανέβηκε με ψέματα και προσπαθεί να κρατηθεί με ψέματα».

Στην ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει:

«Ματαιοπονεί ο κ. Τσίπρας, όταν προσπαθεί να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι η πολιτική του άνοδος στηρίχθηκε στο ψέμα και στην εξαπάτηση των πολιτών.

Οι εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 δεν έκλεισαν τον κύκλο των ψεμάτων, αλλά άνοιξαν ένα νέο.

Το “όχι νέα μέτρα” έγινε η μεγαλύτερη φοροεπιδρομή στην ελληνική ιστορία.

Οι υποσχέσεις για “δίκαιη ανάπτυξη”, έμειναν κούφια συνθήματα, καθώς η πολιτική της Κυβέρνησης έκανε τους φτωχούς, φτωχότερους.

Το παλαιό μεγάλο ψέμα για σκίσιμο των Μνημονίων διαδέχθηκε το νέο για δήθεν έξοδο από αυτά, καθώς η Κυβέρνηση έχει ήδη υπογράψει το  τέταρτο Μνημόνιο με σκληρά μέτρα λιτότητας έως το 2022.

Ο κ. Τσίπρας ανέβηκε με ψέματα και προσπαθεί να κρατηθεί με ψέματα.

Οι πολίτες έχουν ήδη βγάλει τα συμπεράσματά τους.

ΥΓ: Το ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε, ειδικά σήμερα, να πει ότι “είναι στο νερό και κολυμπάει” δεν ξέρουμε αν είναι προϊόν θράσους ή σύγχυσης... Μπορεί άραγε να κατέβει μια βόλτα στις ακτές του Σαρωνικού να δει τα κατορθώματα της Κυβέρνησής του;».