ΣΥΡΙΖΑ: Σταθερά αδιόρθωτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Σταθερά αδιόρθωτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Διέπρεψε, για μια ακόμα φορά, στο ρόλο του ως πλασιέ επιχειρηματικών συμφερόντων», σχολιάζει η Κουμουνδούρου για τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΝΔ

«Σταθερά αδιόρθωτο» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σχολιάζοντας τη σημερινή συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

«Αφού επί δύο χρόνια ζητούσε επίμονα εκλογές (!), που φυσικά δεν του "βγήκαν", σήμερα πιστεύει ότι η ελληνική κοινωνία θα στηρίξει τις ακραία νεοφιλελεύθερες θέσεις του που απευθύνονται στην κρατικοδίαιτη ολιγαρχία. Δηλαδή την ελίτ που έφερε τη χώρα στη χρεοκοπία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ «επανέλαβε τις δεσμεύσεις του για νέο, τέταρτο, μνημόνιο, διέπρεψε, για μια ακόμα φορά, στο ρόλο του ως πλασιέ επιχειρηματικών συμφερόντων, επέδειξε τη μέγιστη δυνατή προθυμία του στις πιο ακραίες απαιτήσεις των δανειστών, ενώ απέτυχε να πάρει αποστάσεις από την ακροδεξιά καλύπτοντας και πάλι τον αντιπρόεδρό του κ. Γεωργιάδη».

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί ακόμα τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δεν έδωσε καμία απάντηση για δημοσιεύματα σχετικά με το ζήτημα της αποπληρωμής των δανείων της Νέας Δημοκρατίας, «αφού πρώτα δεν άφησε κανένα περιθώριο για ερώτηση».

«Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον ακραία νεοφιλελεύθερο και ξεδιάντροπα λαϊκιστή κ. Μητσοτάκη», καταλήγει η ανακοίνωση.