Σοβαρές καταγγελίες Γεωργιάδη για το ναυάγιο

Σοβαρές καταγγελίες Γεωργιάδη για το ναυάγιο

Τι καταγγέλλει και τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Εσκεμμένη υποβάθμιση της βύθισης του πλοίου και της ρύπανσης που προκλήθηκε καταλογίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης στην κυβέρνηση λόγω εμπλοκής στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ήθελε να υποβαθμίσει το γεγονός υποστηρίζοντας πως στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου βρίσκεται πρόσωπο, που είναι ένας από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα προσωπικά.

«Στην ομάδα των διαχειριστών αυτού του πλοίου, υπάρχει κι ένα πρόσωπο. Αν θέλετε, το ονοματεπώνυμό του δεν θα το πω στον αέρα. Για λόγους ΕΣΡ. Αλλά αν θέλετε να το δώσω στην εκπομπή σας να το ψάξετε, πολύ ευχαρίστως. Αποτελεί από τους φανατικότερους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ και του κυρίου Τσίπρα προσωπικά. Με χιλιάδες αναρτήσεις στο διαδίκτυο υπέρ του Αλέξη Τσίπρα και του Κώστα Βαξεβάνη. Το πρόσωπο αυτό είναι κομβικό στη διαχείριση της εταιρείας«, ισχυρίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ συνέχισε την καταγγελία του λέγοντας : «Προφανώς όταν έγινε το ατύχημα. Όταν κατάλαβαν ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μέσα στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου, έσπευσαν να υποβαθμίσουν το γεγονός. Να πουν ότι δεν τρέχει τίποτα. Έκαναν τον σταυρό τους να είναι τυχεροί και να μην υπάρξει τελικώς διαρροή. Η τύχη δεν τους έκανε το χατίρι, η ανικανότητά τους δεν τους άφησε να βάλουν τον φραγμό εκεί που έπρεπε. Αλλά έβαλαν έναν μικρό φραγμό για τα μάτια του κόσμου και τους έφυγε η πετρελαιοκηλίδα. Κοινώς, για πολιτικούς λόγους και από ανικανότητα τα έκαναν όλα θάλασσα. Γι’ αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε την παραίτηση του κ. Κουρουμπλή. Ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του τόσο αναντικατάστατο, τόσο κολλημένο με την καρέκλα, που γελάει σαν μην συμβαίνει τίποτα», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης. .

ΣΥΡΙΖΑ: Χυδαίες οι δηλώσεις Γεωργιάδη

Για χυδαίες δηλώσεις κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση: «Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης ξεπέρασε και τον πιο χυδαίο του εαυτό. Σε σημερινή του τηλεοπτική εμφάνιση στον ΣΚΑΪ έφτασε στο σημείο να πει ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην "ομάδα διαχείρισης" του πλοίου Αγία Ζώνη ΙΙ. Ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι μόνο ένας γραφικός ψεύτης, είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, προσωπική επιλογή του κ. Μητσοτάκη. Τα όσα απίθανα εκστομίζει δεν βαραίνουν μόνο τον ίδιο, αλλά το σύνολο της αξιωματικής αντιπολίτευσης».