«Η ΝΔ θέλησε να ανάψει άλλες φωτιές για να κάψει την κυβέρνηση»

«Η ΝΔ θέλησε να ανάψει άλλες φωτιές για να κάψει την κυβέρνηση»

Για «δολοφονία των πολιτικών τους αντιπάλων» κατηγορεί την αντιπολίτευση ο Ν. Αθανασίου

Για «άλλες φωτιές» αλλά και συντονισμένη προσπάθεια μέρους της αντιπολίτευσης και μέσων ενημέρωσης κάνει λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου.

Μέσω της συνέντευξής του στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο, ο βουλευτής επικρίνει την αντιπολίτευση και μερίδα μέσων ενημέρωσης για τη στάση τους στο θέμα της τελευταίας μεγάλης φωτιάς στην Αττική αλλά και άλλες πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα. Αναφορικά με τις επιθέσεις που δέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, από την αντιπολίτευση, απαντά πως (ο υπουργός) λειτούργησε άψογα.

Ο κ. Αθανασίου μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ συνέδεσε ένα τμήμα της αντιπολίτευσης με ορισμένα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης που λειτουργούν με στόχο την ηθική «δολοφονία» των πολιτικών τους αντιπάλων, και μάλιστα με γκεμπελικούς όρους.

«Στη ΝΔ, υπάρχει ένα υγιέστατο τμήμα υψηλού πολιτικού πολιτισμού, υπάρχει όμως και ένα τμήμα το οποίο θα έλεγα πολιτικά υπανάπτυκτο, το οποίο θέλει την εξουσία πάση θυσία, αυτοί οι λίγοι αρκούν για να κάνουν το κακό» δηλώνει στη συνέντευξη του ο Νάσος Αθανασίου.

«Τώρα ας έρθουμε στις άλλες «φωτιές», που θέλησε να ανάψει η αντιπολίτευση για να «κάψει» την κυβέρνηση. Και θα μπορούσα να σας πω και τις «φωτιές», τις οποίες «άναψαν» ορισμένοι συνάδελφοί μας -δημοσιογραφούντες θα τους αποκαλέσω και όχι δημοσιογράφους. Εάν οι κομματικοί οργανισμοί αυτού του έθνους δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε θέματα φυσικών καταστροφών, ε, τότε, αλίμονο σε αυτό το έθνος. Να κάνεις αντιπολίτευση δηλαδή στην κυβέρνηση σε τέτοια θέματα νομίζω ότι είναι χαμηλού επιπέδου τόσο σε ηθικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο, δεν αρμόζει σε πολιτισμένη χώρα» αναφέρει ο κ. Αθανασίου.